olvsó

Kedves Olvasóink!

Liszt Ferenc így szólt a"czigányokról".

"Ha Radicsot hallom, szinte eltűnik a valóságos környezet. Az erdők illata csap meg, a források csörgedező zenéje és egy szív mélabús vallomása, mely szenved és ujjong - szinte egy időben.
Nézetem szerint, ehhez a zenéhez nem szabad hozzányúlni. Sőt, óvni kell a hivatásosok kontársága ellen.
Ezért hát becsüljék meg jobban a cigányzenészeket, hogy ne legyenek többé egyszerű szórakoztatók, akikkel ünnepségeik hangulatát emelik, vagy pezsgőzés közben a fülükbe húzatnak!
Ez a zene igazán van olyan szép, mint az Önök csipkéi, vagy hímzései. Miért nem becsülik meg jobban, miért nem szeretik ugyanúgy?"

2010. szeptember 20., hétfő

Névtelen levélre

Kedves Olvasó!

Most, remélhetőleg utoljára válaszolok ilyen levélre,illetve bejegyzésre.

A Látó Imrén nem eszek semmit!
Azért éppen Ő, mert én azt mondtam!

Ennyi!!!!!

Ez, egy koncert zenekar, nagy nehézségek árán jutottunk el idáig, Ő, ott volt az elejétől fogva, a bajban is, néhány kitűnő zenésztársával együtt, és ez így is marad. Nem azért kelt életre ez a lap, hogy a zenészek egymásra köpködjenek, hanem azért, hogy a zenészek sebeit feltárjuk, orvoslást keressünk. Ez a lap, nem egyedül az én zenekaromról szól, de megvallom, büszke vagyok rájuk. Ahol voltunk eddig, oda vissza várnak bennünket. A magam részéről mindent megteszek azért, hogy a legjobb embereim jól érezzék magukat ebben a szituációban. Írjon kérem arról, mi a problémája, ha tudok segítek, mást nem információkkal, hogyan tud zenekart csinálni úgy, hogy később támogatásokat tudjanak nyerni. Továbbá, aki orvul támad, az az én zenekaromba nem kerülhet be, mi több-zenekaron belül is röpül, ha valakit ki akarna fúrni. Egyenes beszédet kérek, és lehet, hogy segítek. Üdvözlettel:Szabó Piroska a B:K:C:Z producere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése