olvsó

Kedves Olvasóink!

Liszt Ferenc így szólt a"czigányokról".

"Ha Radicsot hallom, szinte eltűnik a valóságos környezet. Az erdők illata csap meg, a források csörgedező zenéje és egy szív mélabús vallomása, mely szenved és ujjong - szinte egy időben.
Nézetem szerint, ehhez a zenéhez nem szabad hozzányúlni. Sőt, óvni kell a hivatásosok kontársága ellen.
Ezért hát becsüljék meg jobban a cigányzenészeket, hogy ne legyenek többé egyszerű szórakoztatók, akikkel ünnepségeik hangulatát emelik, vagy pezsgőzés közben a fülükbe húzatnak!
Ez a zene igazán van olyan szép, mint az Önök csipkéi, vagy hímzései. Miért nem becsülik meg jobban, miért nem szeretik ugyanúgy?"

2013. március 6., szerda

Kovács Apollónia és Bangó Margit között viszály volt?


Rate This

Sokat beszéltek arról,hogy Kovács Apollónia ás Bangó Margit között több évtizedes viszály volt.Ebben az esetben igaz volt az a mondás,hogy: Nem zörög a haraszt, ha….Bangó Margit felfedte a titkot és a Kiskegyednek elmondta a saját verzióját, mely szerint igaz volt a hír.Köztük volt egy ellentét,mely majdnem Polika haláláig tartott.Milyen nagy vesztesség az,hogy nem hallhatjuk Kovács Apollónia személyes véleményét.Jelképes trónja üres maradt.Bangó Margit lesz az utód?Nem tudom,de én mind a kettőt kedvelem.A Dankó Rádióban többször lehet hallgatni őket.Soknak nem tetszik ez a bulvár hír,mert megsértheti Kovács Apollónia emlékét.Van igazuk,de több újságban megjelent .A Kiskegyed cikkben tetszik a következő rész,melyben rendezik a helyzetet.Ezt mondta Bangó Margit Kovács Apollóniának:
„Drága Pólika! Nagyon tisztellek téged! A családunkban istenként emlegetik a nevedet, amióta az eszemet tudom. Hidd el, hogy azt a babért, amit te már learattál, én soha nem veszem el tőled. De te sem tudod elvenni tőlem, amit a Jóistentől kaptam.”
A cikk így kezdődik :
Kovács Apollónia már ünnepelt sztár volt, amikor az ifjú Bangó Margit csillaga is kezdett felragyogni. A magyar nóta nemrég elhunyt koronázatlan királynője mégis sokáig úgy viselkedett az utóddal, mint aki félti a trónját.
Teljes cikk :  www.kiskegyed.hu 



Forrás : kisalfold.hu

Forrás : mulatos.network.hu
Egy régi felvételen együtt énekel Kovács Apollónia és Bangó Margit. Elnézést a gyenge minőségért ‘



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése